ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okul olarak coşkuyla kutladık.Okul idaremizi ve öğretmenlerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ekm

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA EKONOMİK DURUMU İYİ OLMAYAN VE DEPREMZEDE ÖĞRENCİ AİLELERİNİ OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN VELİ ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.OKUL OLARAK MADDİ VE MANEVİ DESTEK VERİLEN PROJEMİZE KATILIM SAĞLAYAN ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ OKUL ÇEVRESİNDEKİ CANLILARIMIZI MAMA VEREREK BESLEDİ.

Eyl

1.sınıflarımız okulun ilk ziliyle sınıfları doldurdu. Tüm öğrencilerimize mutluluk ve başarı dolu bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Eyl

Rehberlik servisi tarafından okula başlayan çocuklarımızın velilerine, uyum sürecinde yardımcı olabilecek öneriler hazırlandı.

Eyl

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı boyunca okulumuz öğretmenleri ve öğrencileriyle işbirliği içerisinde etkinlikler gerçekleştirildi. Proje kapsamında deprem bölgesinden gelen öğrencilerimizin okula uyumu için oryantasyon çalışmaları, Hatay'daki kardeş okulumuz için kitap, kırtasiye ve oyuncak bağış kampanyaları, kardeş okuldaki öğrencilerle mektup arkadaşlığı, uçurtma şenliği, depremzede öğrencilerimize veli ziyaretleri ve ramazan kolisi yardımı gibi pek çok etkinlik yapıldı.