ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Nis

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ramazan bayramını okulda uyguladığımız çeşitli projeler kapsamında(e-twinning ve çedes ) kutladılar.

Nis

Okulumuzda çalışmaları yapılan dilimizin zenginlikleri projesinde, öğrencilerimiz kültürümüzde önemli bir yere sahip olan Hacivat ve Karagöz gösterilerini yaptılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü nedeniyle okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından günün anlam ve önemi için tören gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz 1.sınıf öğrencileri okuma bayramı yaptılar.Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Projemiz kapsamında marteniçka etkinliği ile öğrenciler bileklik yaptılar.Hazırladıkları kartlarla birlikte bileklikleri Romanya'ya gönderdiler.1 Martta bileğe takılacak bileklikler ağaçların çiçek açmasıyla  mutluluk ve şans getirmesi dilenerek ağaçlara takılacak.

Şbt

ÖĞRENCİLERİMİZ YOĞUN GEÇEN BİR DÖNEMİN ARDINDAN KARNELERİNE SEVİNÇLE KAVUŞTU.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ DÖNEM BOYUNCA PROJEMİZ KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ ÇALIŞMA VE ETKİNLİKLERDE BULUNDULAR.ÖĞRENCİLERİMİZ YARDIMLAŞMA,MERHAMET GİBİ DEĞERLERİMİZİ YAPARAK VE YAŞAYARAK ÖĞRENDİLER.

Ock

Okulumuz Yıllık Okul SağlığıÇalışma Planı kapsamında Çocuklarımızla sınıdlarda sağlıklı beslenme ve Sağlıklı yaşam konulu seminerler düzenlenerek Sağlık Beslenme günlerine devam etmektedir.

Ara

Sıfır atık projesi ile geri dönüşüme katkı sağlıyoruz.Evlerinizde bitmiş pil, atık kağıt varsa okulumuza göndererek kampanyamıza destek olabilirsiniz.

Ara

Dünya Engelliler günü için okulumuz öğrencilerine farkındalık oluşturacak etkinlikler yapıldı.

Ara

Okul olarak Öğretmenlerimizin, 24 kasım öğretmenler gününü kutladık.Verdikleri emekler için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okul olarak coşkuyla kutladık.Okul idaremizi ve öğretmenlerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ekm

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA EKONOMİK DURUMU İYİ OLMAYAN VE DEPREMZEDE ÖĞRENCİ AİLELERİNİ OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN VELİ ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.OKUL OLARAK MADDİ VE MANEVİ DESTEK VERİLEN PROJEMİZE KATILIM SAĞLAYAN ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.